Puidenrungoista voi tuntea värinän kun nesteet alkavat virtaamaan maasta oksienkärkiin. Keväällä maapallo herää unestaan ​​ja kaikki puhkeaa kasvamaan. Ajattele kukkia ja puita, kuinka ne heräävät henkiin keväällä. Sateet hedelmöittävät Äiti Maata ja auttavat kevään puhkeamista. Vesi hedelmöittää myös ihmisten sydämiä, jolloin sydämen kukka aukeaa, jotta meistä tulee viisaampia ja avoimempia. Sydämemme lepää talvella kuten kaikki luonnossa. Kun maa herää, heräämme mekin.


Kevät tuo takaisin valon voiman. Valo, auringon suhde maahan, auttaa määrittelemään vuodenajat. Valolla on sekä maapalloa että ihmisiä herättävä vaikutus. Aurinko antaa valoa maapallolle. Valo aktivoi kehon hormoonitoimintaa. Rakkaus on kevään voima, ja kun Äiti Maa herää, hän huokuu tätä rakkautta. Rakkauden energia syntyy siten uudelleen keväällä. Keväällä koemme uudestisyntymisen – fyysisesti, tunteidentasolla ja henkisesti – saamme uuden elämän.


Kevät vaikuttaa henkeesi; Luonnon virkoaminen vaikuttaa sinuun. Joka kevät sinulla on mahdollisuus uudistua uudelleen. Sinulla on mahdollisuus avautua, aivan kuten kaikki avautuu ympärillämme. Voit syntyä uudelleen täällä, tälle maapallolle, avaamalla sydämesi uudestisyntymisprosessille. Tunne eloisuus, joka valtaa mielesi ja sielusi.

Tulemme osaksi kevään aikana tapahtuvaa uudelleensyntymisprosessia. Heräämme, tulemme valppaammaksi, sydämemme ovat avoimempia. Se on uusien alkujen aika; kaikki on tuoretta, puhdasta ja pyrkii kasvamaan ylöspäin kohti aurinkoa. Keväällä siirrymme sisäänpäin kääntyneestä tilasta fyysisen ja henkisen kasvun tilaan.


Valo muuttaa meidät .Se avaa sydämemme. Kunnioita valon paluuta. Tuo valo sydämeesi, koko kehoosi. Ottamalla vastaan ​​valoa voimme saavuttaa suuremman tasapainon ja harmonian elämässämme.

Kävely maan päällä on hyvä tapa herättää yhteys luontoon. Tunne Äiti Maan värinä jalkojesi alla. Virittäydy luonnon energioihin ja tunne olevasi tietoinen ja valpas. Ole tietoinen siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja tajua tämä sama muutos itsessäsi.

Lähesty kevättä ikään kuin se olisi ensimmäinen kerta, kun kokisit sen – ensimmäistä kertaa, kun näet kukan, puun kasvavan tai linnun lentävän.


Avaa sydämesi rakkaudelle, kauneudelle, selkeydelle. Jätä vanha taakse ja synny uudelleen kevään puhjetessa.

Ilmansuunta itä edustaa kevättä. Sinä synnyt uudelleen, kuten aurinko syntyy joka päivä. Joka kevät henkesi purskahtaa ulos talven pimeydestä. Ole kuin taulunmaalaaja ja tee hengestäsi yhtä kirkas kuin kevään väreihin puhkeava luonto. Tunne maailma sydämesi kautta. Tämä on aika jättää taakse vanhat mallit, vanhat tavat tehdä asioita ja omaksua uuden elämän voima ja kauneus.Seitsemän chakran perinteinen järjestelmä

Seitsemän päächakraa muodostavat yhdessä kehon energiakeskusjärjestelmän.

Ensimmäinen chakra (osa 1/3) Muladhara chakra eli juurichakra eli peruschakra


Lue lisää

Ensimmäinen chakra (osa 2/3) Muladhara chakra eli juurichakra eli peruschakra


Lue lisää

Ensimmäinen chakra (osa 3/3) Muladhara chakra eli juurichakra eli peruschakra


Lue lisää

Unientulkintaa

Veneet

Veneet (osa 1/3)


Lue lisää

Veneet (osa 2/3) 


Lue lisää

Veneet (osa 3/3) 


Lue lisää

unsplash