02.

Unien tulkintaa

Veneet (osa 2/3)

Olet veneessä jonkun muun kanssa


Kun näet itsesi veneessä toisen henkilön kanssa, sillä voi olla sekä positiivinen että negatiivinen asia riippuen siitä, kenen kanssa olet.Esimerkiksi, jos henkilö on muukalainen, uni voi viitata tuleviin muutoksiin tavallisessa elämässäsi.Se voi myös tarkoittaa, että saatat pian muuttaa uuteen paikkaan. Jos veneessä oleva henkilö on tuttu, se voi olla merkki siitä, että saatat pian joutua vaikeuksiin ja henkilö, jonka kanssa olet, yrittää varoittaa sinua siitä. Tuttu henkilö veneessä siis yrittää auttaa sinua. Voit saada apua häneltä tavallisessa elämässäsi.


Vene purjehtii myrskyisillä vesillä


Vaikka uni veneen purjehtimisesta epätasaisilla, myrskyisillä vesillä voi tuntua huolestuttavalta, sillä voi itse asiassa olla myönteinen merkitys.Jos hallitset venettä, se voi tarkoittaa, että hallitset kaikkia elämäsi eri puolia.Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia ohjata venettä oikeaan suuntaan, se voi viitata siihen, että sinulla on parhaillaan, tällä hetkellä vaikeuksia.Vene tässä unessa voi osoittaa, että tunnet että sinut on hylännyt sellainen henkilö jolla on tärkeä rooli henkilökohtaisessa elämässä tai työelämässäsi. Se voi olla läheinen ihminen, perheenjäsen tai esimies.Jos vene kääntyy jatkuvasti väärään suuntaan virran takia, se voi olla merkki siitä, että kohtaat pian tilanteen, jossa joudut tekemään vaikean päätöksen.


Sinä putoat veneestä


Uni että putoat veneestä voi osoittaa impulsiivista ja holtitonta luonnetta.On mahdollista, että sinulla on tapana tehdä tärkeitä päätöksiä miettimättä sen kummemmin seurauksia joita päätöksesi aiheuttaa. Alitajuntasi saattaa yrittää saada sinut tietoiseksi tästä näyttämällä sinulle unen, jotta voit tehdä joitain muutoksia. Elämäsi tarvitsee selkeämmän, pitkäjänteisemmän suunnan.


Vene irtoaa tai soudetaan pois rannasta tai lähtee rannalta ulapan suuntaan

Uni, jossa näet veneen ajautuvan pois rannasta, voi tarkoittaa, että joku läheinen ihminen voi yhtäkkiä jättää sinut. Hän voi muuttaa pois ilman että etukäteen kertoo asiasta, hän voi siis vain hävitä elämästäsi. Tämä on enneunien näkijöiden yksi kuolemanmerkeistä. Se voi myös olla merkki siitä, että sinulla on vaikeuksia saada päätökseen projekti, joka sinulle on uskottu, ja tämä voi aiheuttaa sinulle äärimmäistä stressiä ja ahdistusta.Jokin vanha kausi loppuu ja uusi alkaa elämässäsi. Voi olla siis kotoa poismuutto, sinkkuelämän loppuminen, perheenlisäyksen saaminen jne.


Nukut veneessä


Muista aina, että uni, jossa näet itsesi nukkumassa veneessä, ei ole hyvä merkki. Tällainen uni ilmoittaa symbolisesti, että kohtaat erittäin vaikean ajanjakson elämässäsi. Tulossa voi olla kovia haasteita, jotka sinun on käytävä läpi, tai kärsimyksiä, jotka sinun on kestettävä. Tämän unen yksi tulkinta on, että saatat kohdata onnettomuuden tai menettää olennaisen osan elämästäsi.Lisäksi tämä uni voi myös heijastaa tyytymättömyyttäsi elämään. Kovia, vahvoja muutoksia tulossa joko yllättäen tai toivot elämäsi muuttuvan radikaalisti.


unsplash