Hei, olen Seija

Olen henkinen ihminen, inspiroiva, uusia avaruuksia mieleen avaava henkinen auttaja. Puhe soljuu vaivattomasti kertoen ja kuvaillen eri henkisiä tapahtumia, tulkinnat ihmisistä ovat kuin tarinoita joihin uppoutuu ja odottaa innolla lisää.

Juontajan työ Astraltv:n palveluksessa alkoi kesällä vuonna 2017, ensin taustapuhelimessa ja kolmen kuukauden kuluttua television suorissa lähetyksissä. Astraltv:n suorat lähetykset nostivat Seija Laukkasen Suomen kansan rakastamaksi selvänäkijäksi.

Esiintymiset suorassa lähetyksessä monta kertaa viikossa vuoden 2021 loppuun saakka sai katsoja ja soittajat ihastumaan Seijan omaan tapaan tehdä tulkintoja: nopeat selkeät vastaukset ja luonteva, ystävällinen tapa kommunikoida kaikenlaisten ihmeellisten asioiden kanssa kamppailevien ihmisten kanssa suorassa lähetyksessä. Yksi arvostelu Seija Laukkasen televisioesiintymisistä oli huippu: ”Parasta televisioviihdettä”

Vuoden 2022 alkupuolella alkoivat Astraltv:n live striimaukset netin kautta.

Tapahtumat ja tulkintapäivät vuosien varrella eri puolilla Suomea ovat olleet ilon hetkiä Seija Laukkaselle. Kun kohtaa ihmisen ihmisenä niin siitä jää aina jälki joka on helppo muistaa.